Haimanti Dekker - The weird manager

Haimanti Dekker

Haimanti Dekker

The talk: The weird manager

Exposing the object manager. The manager we all know as magento developers, but do we really know what it does in the background? For long I personally have struggled with understanding what the object manager really does. Today I’d like to do an in depth session with this weird manager. Whether you are an experienced developer or beginner. Let’s refresh or learn!

About Haimanti Dekker

Bewezen ervaring in de e-commercemarkt met bijvoorbeeld Magento Open Source en Adobe Cloud. Zowel frontend als backend gewerkt in Magento voor webshops die de B2B- en B2C-markt bedienen. Platforms beheerd die meer dan 20 miljoen bezoekers per jaar bereikten. Van agencies tot in-house, waar specifieke bedrijfslogica nodig is om het platform verder te ontwikkelen en KPI's te behalen.

Gewerkt aan headless omgevingen en monoliths voor verschillende e-commercegerichte platforms.

Ik hou van code schrijven, maar bovenal wil ik je helpen bij het creëren van het platform dat jouw bedrijf laat groeien.

Ik geloof sterk dat het creëren van een succesvol e-commerce platform meer is dan goede code en coole features. Het gaat om het vinden van de best mogelijke oplossingen voor jouw platform, waarbij de klant altijd centraal staat.